Wie ben ik

Mijn naam is Amelie van Dun-Aerts.

Van oorsprong ben ik verpleegkundige en heb in dit beroep steeds met veel plezier gewerkt. Rond 1990 begon mijn interesse voor natuurlijke/complementaire geneeswijzen te groeien. Om dit te kunnen ontwikkelen volgde ik een Yoga-docentenopleiding en daarnaast rondde ik de opleidingen Reiki I en II af. Vervolgens leerde ik Ayurveda met Massage toepassen en legde ik me toe op Aura en Chakra Reading en Healing. Tenslotte leerde ik werken met Regressie en Reïncarnatietherapie gecombineerd met Symbooltherapie. Mijn leraar hierbij was Henri de Vidal de St. Germain.

Door de beroepsorganisatie FAGT ben ik geaccrediteerd voor de beroepsopleiding Ayurveda: Massage. Vanwege mijn afgeronde opleiding tot verpleegkundige word ik door FAGT geaccrediteerd op het gebied van Medische Basiskennis. Uitertaard volg ik wel de jaarlijks benodigde nascholingen daarvoor.

Als Natuurgeneeskundig Therapeut draag ik bij aan het optimaliseren van gezondheid, geluk en het welzijn van de medemens. Door te werken met de juiste kennis, ervaring en inzicht op dit gebied. Met passie benader ik de medemens als een geheel van lichaam en geest. Mijn inzet is met hart en ziel in stevige verbondenheid met de aarde en het universum.

portret

banner1 quasir 300x250
RBCZ logo
FAGT logo
TCZ logo
zorggeschillogo small thumb