Laat Amelos mij terugbellen

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Ongeldige invoer
 

Healing

Healing is werken met zuivere levenskracht, die altijd overal aanwezig is. Ik gebruik hiervoor als basis Reiki, die aangevuld wordt met andere vormen van healing. Reiki heeft een gunstige werking op lichaam en geest. Dit is energie met een hoge trilling die doorgegeven wordt door middel van mijn handen. Daarbij zijn mijn handen belangrijke instrumenten die enerzijds de pure levenskracht doorgeven en anderzijds om de noodzakelijke energetische informatie te ontvangen van de persoon die behandeld wordt. Dit geeft een ontspannen gevoel en kan pijnverzachtend en genezend werken. Healing betekent heling, of heel worden.

Tijdens een behandeling is het belangrijk om samen het proces door te nemen. Aangezien je meer bent dan een fysiek en emotioneel lichaam worden ook de psychische en de geestelijke aspecten meegenomen.

Net als gedachten en gevoelens hebben ook alle kleuren, symbolen, klanken en muziekstukken een specifieke positieve of negatieve werking. Vandaar dat zij genezend op ons kunnen inwerken, goed bij ons passen, of juist niet. Bij Healing en in meditatieve en ontspanningsoefeningen wordt van die genezende en krachtgevende werking gebruik gemaakt.

Healing kan een goede methode zijn om blokkades geleidelijk op te heffen, wat zowel de psychische als lichamelijke gezondheid ten goede komt.

TCZ logo FAGT logo RBCZ logobanner1 quasir 300x250