Laat Amelos mij terugbellen

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Ongeldige invoer

Kosten behandelingen 2022 en vergoeding

Het uurtarief voor consulten in mijn praktijk is vanaf 1 september 2022 € 62,- (nu € 60,-). De tijdseenheden worden gerekend per 15 minuten € 15,50 (nu € 15,-).  Er is in de praktijk geen pinapparaat aanwezig en contante betaling wordt op prijs gesteld.   

Een volledig consult duurt 1 tot maximaal 2 uur.

Een verwijzing van een huisarts of specialist is niet noodzakelijk om een behandeling te kunnen starten.

Ziektekostenvergoeding van de behandelingen Ayurvedische massage is meestal mogelijk, wanneer u over een aanvullende verzekering beschikt voor Alternatieve Geneeswijzen. Ik ben aangesloten bij een landelijk erkende beroepsvereniging, de Federatie voor Additief Geneeskundig Therapeuten (FAGT) en het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ, voorheen RBNG). Door een aantal ziektekostenverzekeraars wordt FAGT erkend als een beroepsorganisatie. Bij het FAGT sta ik ingeschreven voor de therapiegebieden van Ayurveda waaronder Massage. Voor aanvullende info verwijs ik u naar de website van FAGT. Daar vindt u ook de meest actuele vergoedingenlijst van de Zorgverzekeraars.

Symbool- met Regressietherapie, Aura reading en Healing komen niet voor vergoeding in aanmerking als ze toegepast worden zonder Ayurveda als basis.

Consulten op het gebied van Arbeidstherapie komen niet voor vergoeding in aanmerking via de ziektekostenverzekering.

TCZ logo FAGT logo RBCZ logobanner1 quasir 300x250