Laat Amelos mij terugbellen

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Ongeldige invoer

Kosten behandelingen 2020 en vergoeding

Het uurtarief voor consulten in mijn praktijk is € 56,- en vanaf 1 september 2020 € 58,-. De tijdseenheden worden gerekend per 15 minuten (€ 14,00 en vanaf 1 september 2020 € 14,50).  Er is in de praktijk geen pinapparaat aanwezig en het heeft in de huidige Coronatijden mijn voorkeur om consulten per bank af te rekenen.  

Een volledig consult duurt 1 tot maximaal 2 uur.

Een verwijzing van een huisarts of specialist is niet noodzakelijk om een behandeling te kunnen starten.

Ziektekostenvergoeding van de behandelingen Ayurvedische massage is meestal mogelijk, wanneer u over een aanvullende verzekering beschikt voor Alternatieve Geneeswijzen. Ik ben aangesloten bij een landelijk erkende beroepsvereniging, de Federatie voor Additief Geneeskundig Therapeuten (FAGT) en het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ, voorheen RBNG). Door veel ziektekostenverzekeraars wordt FAGT erkend als een beroepsorganisatie. Bij het FAGT sta ik ingeschreven voor de therapiegebieden van Ayurveda waaronder Massage. Voor aanvullende info verwijs ik u naar de website van FAGT. Daar vindt u ook de vergoedingenlijst van de Zorgverzekeraars.

Symbool- met Regressietherapie, Aura reading en Healing komen niet voor vergoeding in aanmerking als ze toegepast worden zonder Ayurveda als basis.

Consulten op het gebied van Arbeidstherapie komen niet voor vergoeding in aanmerking via de ziektekostenverzekering.

TCZ logo FAGT logo RBCZ logobanner1 quasir 300x250