Welkom op de website van

Amélos

Met jou op weg

Laat Amelos mij terugbellen

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Ongeldige invoer

Praktijk voor Natuurlijke Geneeswijzen

Praktijk Amélos is open met inachtneming van de nodige voorzorgsmaatregelen i.v.m. Corona.

Welkom op de site van Amélos, Praktijk voor Natuurgeneeskundige Therapie. Natuurlijke Geneeswijzen, ook wel Complementaire Geneeswijzen genoemd, kunnen apart toegepast worden of samen met reguliere geneeswijzen ingezet worden.

In het leven kan een lichamelijke en/of een psychische aandoening op je pad komen. Zodra dit een belemmering wordt, kan de behoefte ontstaan aan professionele hulp en/of begeleiding.

Bij Amélos praktijk voor Natuurlijke Geneeswijzen zijn er diverse mogelijkheden om dergelijke aandoeningen te behandelen.

Hiervoor kunnen de behandelingen binnen mijn praktijk een goede hulp bieden. Dat zijn: Ayurvedische Massage, Regressie- en Reïncarnatietherapie met Symbooltherapie of Healing. En die geven je de mogelijkheid een volgende stap te zetten in je leven. Iedere behandeling gaat gepaard met een gesprek.

Het lichaam en de geest zijn verweven met elkaar en vormen een eenheid. Bewust worden én bewust zijn hiervan, is in het leven een wezenlijke kwaliteit. Het maakt niet uit op welke leeftijd je deze kwaliteit gaat ontwikkelen, het verrijkt je leven. Hierdoor kan een benadering van de totale mens ontstaan.

Consulten op basis van Arbeidstherapie zijn eveneens mogelijk. Deze bestaan hoofdzakelijk uit coachingsgesprekken om het  arbeidsproces te optimaliseren.

Mijn praktijk is gevestigd in Hilvarenbeek en via de mail of telefonisch kunt u een afspraak maken.

Veel inspiratie toegewenst op deze site. 

TCZ logo FAGT logo RBCZ logobanner1 quasir 300x250